emrubens

Emelie Rubens – Från Luleå till Sydostasien

En annorlunda långfredag

Glad påsk på er där hemma i stugorna!

Ja, nog är det en annorlunda långfredag alltid. Inget släktmys, ingen mormor på besök från Stockholm och inget fika med bästa vännerna. Lite trist förstås, men hellre påsken än julen iallafall. Hade denna social distancing varit under julen hade jag nog gråtit. Huvva.

Dagen här har gått i slapphetens tecken. Vi tog sovmorgon, åt en smarrig långfrukost, barnen fick leta en liten påskpresent med hjälp av en hemgjord skattkarta och så har jag jobbat undan en del inför helgen. Barnen har lekt ute och maken har tvättat bilen och städat. Inte särskilt påskfestligt, med andra ord. Men – ikväll åker iallafall lite påskgodis fram och så ska jag ta mig en fet bit av min suuuupergoda key lime pie som jag jag bakade igår. Kan man inte fira med nära och kära, så får man väl äta enorma mängder snarr istället då, haha!

Hur ser påsken ut hos er? Firar ni också via FaceTime och utomhusfika? Tänker att jag ändå ska piffa till mig lite imorgon när det ändå är Påskafton och allt – även om det bara är vi här hemma. Mina nya guldskor ska på och nån tjusig stass till. Är det påsk så är det!

Hur snygga?? Och på dunderrea dessutom!

Kram/E

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emrubens

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats